RESTARIA DE HOEK

RESTARIA DE HOEK Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1330 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaria De Hoek. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2022 om 20:08 Eten was wel redelijk goed, bezorging veel te laat.
8 jul 2022 om 20:15 Frikandellen menu besteld. Friet was matig, was misschien beter geweest als deze niet in een aliminium bak had gezeten want ze waren zacht en nat. Frikandellen behoren tot de slechtste die ik ooit gegeten heb, smaakte eerder naar kip of iets bedorven
2 jul 2022 om 23:29 Sad to say, the spareribs were disappointing. They were almost burnt, dry and hard to chew from over cooking which also made the sauce taste very bitter, that of burnt sugar.
25 jun 2022 om 23:21 Tastes the best like always!
24 jun 2022 om 21:47 Voor 17.00 eten besteld komen ze om 17.45 aan. Bel je ze 2x zeggen ze ligt niet aan ons ligt aan thuisbezorgd, nooit eerder meegemaakt. Friet helemaal slap omdat denk te lang geduurd heeft.
20 jun 2022 om 9:55 Bestelling rond 15:30 geplaatst. Met expliciete vraag om om 17:15 bezorgd te krijgen. Uiteindelijk was bezorging om 18:15. Veel te laat dus.
12 jun 2022 om 20:06 Ooit een keer hele lekkere hotwings gehad. Ze zijn nu anders maar nog wel lekker
1 jun 2022 om 23:51 Overheerlijk! Die kip explosie met friet is zooooo lekker! Heerlijk mixen met de friet. Super warm bezorgd ook!
6 mei 2022 om 9:01 Waardeloos, bezorgtijd werd steeds verder naar achter bijgesteld en uiteindelijk moest ik in de app lezen dat mijn bestelling was geannuleerd. Ik had op dat moment al bijna 2 uur zitten wachten. Niet eens het fatsoen om te bellen.
2 mei 2022 om 21:11 Bestelling super netjes ingepakt en de frietjes zijn niet slap! Top hier gaan wij vaker bestellen.